четвер, 13 червня 2019 р.

У Заліщиках знищують "Вулик"

Ось і під'їхали "прекрасні" новини. #довгопост про Молодіжна платформа "Вулик"#ВАЖЛИВО
Отримавши сьогодні інформацію про це фото (перше), була шокована. Минулого року ми ледь випросили приміщення для Вулика. Нам дали випробувальний термін (рік), який успішно минув. Сьогодні на сесії міської ради розглядалося питання про продовження терміну оренди на Вулик. І, чи могли ми подумати, що після такого продуктивного та успішного року роботи, коли хіба незрячий не бачив нашої роботи, а слабочуючий не чув про неї, що оренду нам не продовжать?
А знаєте чому? А все - людський фактор. Одній людині закортіло стати “вершителем долі”. Ми прекрасно розуміємо чому з нами так вчинили. Про конфлікт даного депутата із керівництвом ЗМГО “Півострів змін” не знає лише лінивий. Але, направду, дивно, що депутат, така освічена розумна людина, яку заліщани обирали для покращення та змін у місті, не розуміє, що Молодіжна платформа "Вулик" - то не Роман Білокінський і Марія Шейко
Вулик - це люди, які відвідують наші заходи. 
Вулик - це бджілки, які трудяться, щоб втілювати заходи для вас. 
Вулик - це ті, хто приходить ділитися ідеями, щоб потім командою їх втілити в життя. 
Вулик - це особлива атмосфера дружби, розуміння та любові. 
Вулик - це Заліщики. 
Нас люблять.
Нестерпно боляче, коли рік роботи хочуть викинути у смітник через власні амбіції. Ми своїми руками будували це приміщення, ми у ньому творили та комунікували. Ми змогли у маленькому містечку побудувати ефективну та якісну платформу для розвитку молоді. Нами пишається район. Нами пишається область. Нами пишається вся Україна. Люди дивуються, коли чують, що у такому маленькому містечку є молодіжний центр. І що тепер? Тепер це все було марно? 
Марний місяць роботи разом із Будуємо Україну Разом - БУР для покращення умов у приміщенні? 
Марно витрачені кошти із власної кишені на проекти та електроенергію? (нас жодною копійкою за рік не підтримали органи місцевої влади).
Олександре Ігоровичу (Олександр Тартачник), перепрошую, ми знаємо, що Ви від початку в нас не вірили (додаю скрін). Але Вулик таки працює! Команда Півострів змін ставить єдине запитання: “ЧОМУ Ви так вчинили із Вуликом?” І ми хочемо бачити публічну відповідь від Вас. І не лише ми, а й все місто. 
Півострів змін висловлює щиру подяку депутатам, які були присутні та підтримали нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар