четвер, 20 червня 2019 р.

Вишнівець перестав подобатися Кравцю

Голова Вишнівецької об’єднаної територіальної громади Володимир Кравець вирішив залишити нинішню керівну посаду і йти на вибори у Верховну Раду. Йтиме він на вибори по північному мажоритарному окрузі №164 з центром у Збаражі.
Екс-регіонал, а сьогодні голова власної партії вже який рік тримає першість у рейтингу найбагатших голів громад Тернопільщини. Лише в готівці він тримає 5 мільйонів гривень та 55 тисяч доларів. Ці суми він вписав у свою декларацію про майновий стан за 2018 рік.


Родина голови Вишнівецької селищної громади має у власності кілька об’єктів житлової нерухомості загальної площі понад 3,5 тис. кв. м. Майже половину становить будинок піднавісу (1628,9 кв. м) у рідному селі голови сімейства – Бутині (Збаразький район). Також Кравці володіють ще одним житловим будинком у Бутині та квартирою і гаражем у Тернополі. Ще одну квартиру в Файному місті будує донька пана Кравця – Ольга Володимирівна (площа – 178 «квадратів»). Чимало пан Кравець має об’єктів нежитлової нерухомості. Це – магазин у Вишнівці (понад 700 «квадратів»), млин (770 кв. м) і навіть сільський клуб (800 кв. м). Два останніх об’єкти знаходяться у Бутині.

Одразу вісьмома транспортними засобами володіє родина голови Вишнівецької громади. Серед іншого варто виокремити легківки «Mercedes-Benz GL350» (2019 року випуску) та «AUDI A8» (2000 р.в.), кілька вантажних бусів та фуру MAN.

Немає коментарів:

Дописати коментар