субота, 18 січня 2020 р.

А якщо студентку Бадмус вбили?

Тіло невідомої  дівчини на вулиці Тролейбусній виявив місцевий житель. Він викликав швидку та поліцію. Дівчину  в стані клінічної смерті госпіталізували до медзакладу. Проте врятувати її не вдалося. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що загибла - студентка Тернопільського медичного університету,  уродженка Нігерії Бадмус Ололаде Рафіат
 - У день нещастя вона прийшла до подруг схвильована через проблеми в університеті, повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. - Студентка не знала, як про це повідомити батькам, - повідомили 20 хвилин.  Тіло дівчини знайшли біля будинку одногрупниць, а в їхній квартирі прощальну записку. Одна з версій - потерпіла випила невідому отруту. Остаточна причина смерті буде відома після розтину. Даний факт внесли в ЄРДР відповідно до статті 115 ККУ. Триває слідство, запевнили у поліції.
Цю версію тернопільської поліції моментально розтиражували ЗМІ, студенти-іноземці почали протест з вимогою суттєвого полегшання навчання, градус обговорення у соціальних мережах зашкалював. Дісталося викладачам, чимало претензій (расистських також) у коментарях було до студентів-іноземців. Поодинокі голоси про необхідність почекати результатів розслідування тонули у фейсбучному всезнайстві. І жодної версії, окрім самогубства через незданий іспит, не прозвучало. Можливо й не прозвучить. Але, скажімо, чому не розглянути версію про вбивство. Невже отруту(якщо смерть настала від отрути) не могли підсипати, а записку сфальсифікувати? А якщо самогобство було, але не через іспит, а через неподілене кохання? Але ніхто не чекає результатів розслідування. Всі все знають наперед. 

4 коментарі:

  1. Батьки студентки Бадмус Ололаде приїхали у Тернопіль. Вони розповіли, що мали достатньо фінансових можливостей, аби оплатити дочці повторний семестр. Відтак у версії про самогубство сумніваються.

    ВідповістиВидалити
  2. Ольга Сидорук Мене саму здивувало той факт,що дівчина випила отруту ,зібралася і пішла.Вона до одногрупниць в будинок прийшла вже з отрутою?Чому записку лишила у дівчат,а труїтись пішла в інше місце?Коли записку виявили,прочитали-до смерті,чи після?якось все дивно.

    ВідповістиВидалити
  3. Nataliya Kuzhda здається, це все хтось таки організував.
    Або вона моргала до хлопців тих одногрупниць. А дівчата темношкірі дуже емоційні і у них нема «стопа».
    У мене 2 версії:
    Або дівки не поділили хлопа;
    Або кілька студентів спланувало, щоб зробити мітинг (можливо навіть ті, яких також відрахували). Треба дивитися, хто там найбільше кричав на мітингу, хто затіяв те все.

    ВідповістиВидалити
  4. може дотягнемо до змови проти украіни

    ВідповістиВидалити