понеділок, 24 серпня 2020 р.

Тернопільщина потрапила у російські новини завдяки Богдану Яциковському

Як тернопільський депутат-антисеміт зганьбився на увесь світ і не вигадав
нічого кращого, ніж звалити все на "агентів Кремля".

"Усюди квітне наша влада
Ж*д кричить: "Не бий мене, не нада",
а його в садочку, в тихому куточку
жде мотузка, жде".
Це рядки музичного "шедевра", який виконав на публіці депутат Тернопільської обласної ради Богдан Яциковський,
заступник голови Держкомісії України з корисних копалин. Для того щоб продемонструвати свій "неймовірний вокальний талант" Яциковський обрав "найкращий" час -
релігійне свято Спас і також "найкраще" місце - на ґанку церкви.
А коли коментатори у соцмережі вказали йому, що це моральне дно, то Яциковський почав спішно виправдовуватися: мовляв, пісня – це фольклор, її співає увесь регіон. А якщо це народна творчість, значить, засуджувати його не можна.
Яциковський настільки любить фольклор, що йому не завадила повна відсутність ні вокальних даних, ні акомпанементу. Ніхто з адекватних людей не наважився підспівувати депутату, який пустився берега. Флегматичні обличчя слухачів, що відображає відео цього чудового перформансу,
підказують, що вона популярна тільки в запаленій фантазії депутата, якому, як водиться, все дозволено через його посаду і недалекий світогляд.
Коли запахло смаженим, Яциковський не придумав нічого розумнішого, ніж звинуватити у всьому "агентів Кремля". То може пан депутат і сам «агент Кремля», якщо так вдало підіграв російським ЗМІ, які лише чекали вдалого інформаційного приводу до Дня Незалежності, щоб зганьбити українців?
А якщо серйозно, то це взагалі не смішно. Ну визнай помилку, вибачся. Ні, він звинувачує кого завгодно, тільки не себе.
Так, Яциковський проявив себе не тільки як антисеміт, а ще й як недалекоглядна людина. Депутат не усвідомлює масштабу скандалу і вважає, що слова про "російське втручання", як кетчуп, мають все виправити?
Втішає тільки одне, що депутата-антисеміта самі ж українці і затаврували ганьбою. Тобто показали, що суспільство у нас є більш здоровим, ніж окремі його представники.
Дорогий Богдане Ігоровичу. Якщо рівень вашого інтелекту не дотягує до усвідомлення простої істини про недоречність пісень про вбивство, нерозуміння такого явища, як антисемітизм, то у нас для вас погані новини.
Винні в цьому не представники будь-якої національності і не "агенти Кремля", а те, що Ви, найімовірніше, погано вчилися у школі, не читали книг, а ваші батьки не змогли навчити вас азам культури.
Тож проста порада: не соромтеся і визнайте свою помилку. Звичайно, це не допоможе Вам перетворитися з недалекого антисеміта в людину. Але каяття хоча б дасть змогу вам зберегти залишки гідності, якщо вона взагалі колись у вас була.
А якщо ж Ви ідейний антисеміт, то наберіться сміливості та заявіть про це публічно. Може, це зацікавить правоохоронні органи – і Вас запроторять туди, де і належить бути людині, що закликає до ворожнечі та вбивств.
Ігор Вальський

Немає коментарів:

Дописати коментар