четвер, 12 листопада 2020 р.

У в/ч А3215 подивились "Шлях Самурая"

У військовій частині А3215 проведено допрем'єрний показ фільму «Шлях Самурая».
Показ фільму відбувався за підтримки Держкіно України і за сприяння Тернопільської кінокомісії та Громадської спілки "Об"єднання учасників АТО Тернопілля".
Документальна біографічна драма розповідає про хлопця на псевдо “Самурай”, який іде шляхами війни, спочатку як доброволець, а потім – боєць ЗСУ. На цих тернистих шляхах він зустрічає та втрачає близьких і друзів і вкотре замислюється над тим, чого варта боротьба за свою державу. На війну легко потрапити, але важко повернутися. Найважчий бій Самурая ще попереду: це бій з посттравматичним стресовим розладом та пошук свого місця у мирному житті.
Висвітлення болючої теми сьогоднішньої неоголошеної війни з російським агресором є вкрай важливим як для військовослужбовців нашої бригади, адже Тернопільські артилеристи починаючи з 2014 року і по сьогодні захищають Україну зі зброєю в руках на теренах Донецької та Луганської областей. В ході допрем’єрного показу військовослужбовці мали змогу також поспілкуватися із режисеркою фільму Марією Яремчук, яка розповіла про свій тернистий шлях до створення цієї кінострічки та побажала нашим артилеристам успіху під час виконання визначених завдань.
По закінченні документальної бібліографічної драми наші армійці від імені командування бригади висловили щиру вдячність та нагородили Марію Яремчук почесною грамотою за високу професійну майстерність та вагомий особистий внесок у національно-патріотичне і художньо-естетичне виховання молоді. У свою чергу, пані Марія душевно подякувала керівному складу бригади та всім військовослужбовцям за прекрасну організацію, теплий прийом та приємну аудиторію військовослужбовців 44 бригади, побажала міцного здоров’я та неминучої Перемоги над ворогом та висловила впевненість на подальшу плідну співпрацю та взаємодію.

Немає коментарів:

Дописати коментар