пʼятниця, 23 жовтня 2020 р.

Голосуємо за Віталія Грубенюка

 

Обрати фах інженера- механіка - саме так розпорядилася доля.

 Майже двадцять п'ять років поспіль, пройшовши шлях від оператора теплового пункту до головного інженера #КПТернопільміськтеплокомуненерго", всі свої знання, навички та професіоналізм вкладав у розвиток підприємства та покращення рівня життя та комфорту мешканців Тернополя.
 Незважаючи на кризу в країні, на підприємстві, низьку заробітну плату, жодного разу не мав на меті покинути рідне місто, підприємство в пошуках кращого десь там за кордоном чи будь-де інде. Розумів, що лише завдяки наполегливій праці можливо досягти успіху.
 Тому впевнений, що і надалі, незалежно від результатів виборчої кампанії, докладатиму максимум зусиль для розвитку підприємства та міста в цілому.
Обіцянки... Наситившись ними, ми зневірюємось. Та внести свій вклад на отримання бажаного результату, покращення рівня життя в майбутньому зможе кожен мешканець нашого Файного міста. 
Вже за кілька днів 25 жовтня нам усім доведеться зробити неабиякий вибір. Адже лише від нашої свідомості, поведінки та способу дій залежить майбутнє кожного з нас сьогодні та наступних поколінь. 
Мій номер в бюлетні 08.
Виборчий округ № 3 (район Східний, Канада).
Партія #Порядок #Відповідальність #Справедливість 
Щиро дякую за підтримку та розуміння!!!
Лише завдяки вам та вашій підтримці ми зможемо досягти бажаного результату "МАКСИМУМ КОМФОРТУ, МІНІМУМ ЗАТРАТ".
#КомандаНадала
#місцевівибори

Немає коментарів:

Дописати коментар