вівторок, 16 липня 2019 р.

Коротко про Василя Мартюка


Його енергії можна лише позаздрити…Ініціатор відродження кооперативного руху, директор благодійного фонду, успішний керівник, патріот своєї країни. Василь Мартюк у 23 роки очолив міську раду Зборова, потім, у лавах добровольців, захищав Україну, а повернувшись зі Сходу невтомно працює над розвитком краю. За його сприяння упродовж трьох останніх років було створено 30 сільськогосподарських кооперативів та кооперативне об’єднання «Файні Ґазди».

У вільний від роботи час Василь захоплюється історією, дослідженням архівів, колекціонуванням старих світлин, що відтворюють минуле краю. Так, дослідження угорського архіву Василем Мартюком, допомогло встановити не лише той факт, що на території сучасного Зборова працював «Зборівський Атлант – млин», а й визначити його локацію.

«Лідер у ПЛАСТі, це той, хто здобував професійні компетенції, як міський голова, це той воїн-доброволець, якого так не вистачає у Верховній Раді. Справжній громадянин, який буде боротися за нашу незалежність і наш суверенітет», – саме так про Василя відгукнувся Андрій Шараскін (Andriy Sharaskin), кіборг донецького аеропорту, позивний «Богема».

У політику Василь іде не задля досягнення власних інтересів, а щоб гідно представити Тернопілля та потреби людей у парламенті. «Ми маємо усунути цілковито олігархів від влади. Бізнесмени мають займатись бізнесом, створювати робочі місця та піднімати економіку. А писати закони – компетентні фахівці, які розуміють потреби суспільства. Закон має бути один для всіх», – підкреслює молодий політик.

Нині Василь Мартюк балотується у кандидати в народні депутати, щоб і надалі допомагати розвиватися не олігархам, а пересічним українцям, не корумпованим чиновникам, а місцевим громадам, не великому бізнесу, а малому і середньому.


Немає коментарів:

Дописати коментар