понеділок, 8 липня 2019 р.

Чи хвилюють кандидатів наші проблеми?

Рада експертів проводить опитування користувачів спільноти у Фейбуці (включно до 24.00 10 липня цього року) - для того, щоб виявити сім проблем, які найбільше турбують мешканців нашого міста - як виборців народних депутатів.

Орієнтовний перелік результатів (питань) попереднього дослідження думок мешканців міста оприлюднюється. Але Ви можете проголосувати за важливість кожного із запропонованих, чи додати власне бачення проблематики яка теж оцінюватиметься користувачами.

Зверніть увагу на вимогу приклданої відповіді щодо конкретних проблем, на вирішення яких зможе вплинути народний депутат-мажоритарщик. Інші, але не менш важливі питання, такі як тарифи у ЖКГ, безробіття, сприяння бізнес-середовищу, індексація зарплат і пенсій, протидія інфляції та міжнародне співробітництво тощо, вимагають згуртованих рішень і дій не тільки парламенту, але й інших владних інституцій країни, а тому не можуть бути вирішені окремим народним обранцем.

До дня виборів, ми плануємо отримати та оприлюднити відповіді від кандидуючих у нашому виборчому округу щодо їх конкретних зобов’язань вирішити найважливіші проблеми, визначені нашою Інтернет-спільнотою.


Якими конкретними заходами, 
коли та 
завдяки яким ресурсам, 
кандидати в народні депутати до Парламенту України, будуть вирішувати найгостріші проблеми міста 
(сім запитань)?

Просимо поширювати опитування. 
1. В якому Комітеті ВРУ Ви плануєте працювати у разі обрання, яку користь це принесе виборчому округу?
2. Не варто озадачувати кандидатів
3. Кого вважаєте своїм конкурентом (в т.ч. – партійним) у виборчому округу (партійна конкуренція – найефективніший інструмент контролю влади)?
4. Не варто задавати подібні питання кандидатам
5. Які заходи та ресурси і коли, Ви будете застосовувати для вирішення питання чистоти міського ставу?
6. Як часто і завдяки чому та в якому місці, Ви будете спілкуватись із виборцями округу? Назвіть осіб "бюджетних" помічників.
7. Яким чином і коли, завдяки яким ресурсам, Ви, як нардеп, можете вплинути на використання незавершеного будівництва бібліотеки в місті?
8. Чи відомі Вам чутки про спонсора Вашої (чи будь-якого з конкурентів) виборчої компанії? Як можна було б перевірити їх достовірність?
9. Яке Ваше ставлення та заплановані заходи щодо повернення наших громадян і територій із самопроголошених ЛНР/ДНР в Україну?
10. Завдяки яким діям, коли та якими ресурсам, Ви, як народний депутат України, плануєте зупинити бойові дії на Донбасі?
11. За яких умов (які форми контролю за своєю діяльністю) Ви відмовитесь від посади депутата Верховної Ради України?
12. Кого персонально Ви будете підтримувати на виборах міських голови чи депутатів?
13. Ви«за» чи «проти» змін Генплану, забудов парків, котелень на торф, плати за дитсадки «немісцевих", росту транспортних тарифів?
14. Враховуючи народні очікування покарань корупціонерів, до кого з посадовців міста, області та країни Ви ініціюєте кримінальне переслідування?
15. Вкажіть джерело ресурсів та форму співпраці щодо нардепівського сприяння вирішенню проблеми зрівняння тарифів на тепло незалежно від джерел?
16. Зазначте три найважливіші Ваші досягнення для міста за останні три роки?

Немає коментарів:

Дописати коментар