понеділок, 17 січня 2022 р.

110-річниця Ярославу Стецьку

Музей національно-визвольної боротьби Тернопільщини запрошує усіх бажаючих 19 січня 2022 р. відвідати:
1. Урочисте зібрання у с. Великий Глибочок біля пам’ятника Я. Стецьку “Зродились ми великої години”. Після заходу в Народному історико-меморіальному музею Ярослава і Слави Стецьків – філіалі Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини, що знаходиться у с. Великий Глибочок вул. Середній Десяток, 10, буде проведена екскурсія присвячена Я. Стецьку. Початок о 12 год.
2. У м. Тернопіль біля пам’ятника Я. Стецька, що на бул. Т. Шевченка відбудуться святкові урочистості за участі громадськості та обласної влади. Початок о 14 год.
3. У приміщені громадської організації “Всеукраїнське товариство політичних в’язнів і репресованих” за адресою: м. Тернопіль, бул. Т. Шевченка 1 відбудеться спецпогашення поштових відправлень присвячених Я. Стецьку та презентація виставки підготовленої спільно з Державним архівом Тернопільської області: «Державотворчий чин Ярослава Стецька». Початок о 15 год.
У зв’язку з карантинними заходами кількість відвідувачів обмежена, тому просимо попередньо зголосити свою участь. Заявки приймаються до 10 год. 19 січня. Відвідування заходів можливе лише за наявності COVID-сертифіката про вакцинацію або негативного ПЛР-тесту чи експрес-тесту на COVID-19, чинного 72 години. За деталями радимо звертатися до керівництва Музею чи писати на вказану електронну скриньку.
З повагою
колектив Музею національно-визвольної боротьби Тернопільщини

Немає коментарів:

Дописати коментар